Δεξιώσεις για Γάμους & Βαπτίσεις

Γαμήλιες Δεξιώσεις & Βαπτίσεις - Αίθουσες Δεξιώσεων, Αίθουσες Γάμου, Χώροι για Βάπτιση - Πάρνηθα Προολυμπιακό Αθλητικό Πάρκο

Ένας ονειρεμένος χώρος που εξασφαλίζει ανεπανάληπτη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!

Στη δυτική πλαγιά της Πάρνηθας σε υψόμετρο 400 μέτρων, 3 χιλιόμετρα πριν την Φυλή (Χασιά) με γρήγορη πρόσβαση από την Έξοδο 6 της Αττικής Οδού δημιουργήθηκε η αίθουσα δεξιώσεων “Το Βουνό”.

Στις εγκαταστάσεις του  Αθλητικού Πάρκου Πάρνηθας σε έκταση 20.000 τ.μ., που περιβάλλεται στις τρεις πλευρές από πευκόφυτα βουνά και με θέα προς την Αθήνα είναι πλέον γεγονός η αίθουσα δεξιώσεων “Το Βουνό” των 400 m2.

Η γυάλινη αίθουσα δεν έχει τοίχους, έχει μόνο τζαμαρίες ανοιγόμενες που επιτρέπουν στους καλεσμένους να απολαμβάνουν το απέραντο πράσινο του πευκοδάσους. Όπου και να κοιτάξουν βλέπουν πράσινο. Η τέλεια θέρμανση και ο άριστος εξαερισμός αιχμαλωτίζουν τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν σκέπτονται να αποχωρήσουν εύκολα. Τις καλοκαιρινές ημέρες και βραδιές η δεξίωση μπορεί να οργανώθεί και σε εξωτερικό χώρο (400 άτομα)

Από το χορό στα συγκρουόμενα και πάλι πίσω !

Στην αίθουσα δεξιώσεων “Το Βουνό” υπάρχει παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά των καλεσμένων, όπου παίζουν υπό την επίβλεψη ψυχαγωγού. Τα μεγαλύτερα παιδιά βρίσκουν ενδιαφέροντα στα γήπεδα, στο τραμπολίνο, στα συγκρουόμενα αυτοκίνητα, στα επιτραπέζια χόκεϊ, στα "εξωγήϊνα ποδήλατα" κλπ.

Η άρτια οργάνωση, η άρτια εξυπηρέτηση και το προσεγμένο φαγητό αφήνουν στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επισκεφθείτε το Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας να γνωρίσετε την αίθουσα δεξιώσεων “Το Βουνό”, να δείτε τους χώρους μας και να ακούσετε τιμές. Θα εκπλαγείτε!

Δείτε αναλυτικά τις παροχές μας

Δείτε αναλυτικά τις παροχές μας

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης διατίθεται αίθουσα με εξοπλισμό για την παρουσίαση και το σερβίρισμα του φαγητού.
Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στο εσωτερικό της αίθουσας θα λειτουργεί παιδότοπος με φουσκωτό και λαβύρινθο, παρουσίας ψυχαγωγού.

Σε κάθε παιδί θα δοθεί μία μάρκα για τραμπολίνο, μία μάρκα για τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και μία μάρκα για τα κανονάκια.

Επιπλέον τα παιδιά, πάντα συνοδεία δικών μας ψυχαγωγών, θα παίξουν στο καρουσέλ, στο τρενάκι και με τα “εξωγήινα” ποδηλατάκια. Τα μεγαλύτερα παιδιά εάν το επιθυμούν θα μπορούν να παίξουν μπάσκετ, βόλλεϋ, σκάκι κήπου.

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν στο τέλος μπαλονοκατασκευές.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ/EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ:Στολισμός με μπαλόνια
Τραπέζι ευχών
Φιγούρες Looney Tunes
DJ
Πυροτεχνήματα
Φωτορυθμικά – εφφέ
Runner διαφορετικού χρώματος από τα τέσσερα βασικά χρώματα


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 2486000.