Πώς θα 'Ερθετε

Προολυμπιακό Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθα - Χάρτης Πάρνηθας Χασιάς

map s
Δείτε τις προτεινόμενες διαδρομές για να φτάσετε στο Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας, εύκολα και γρήγορα.Εάν έρχεστε:

Από Αττική Οδό
Βγαίνετε στην Έξοδο 6 (Λεωφόρος Φυλής) και μετά από 3,5 χλμ επί της Λεωφόρου Φυλής θα συναντήσετε δύο μεγάλες πινακίδες του αθλητικού πάρκου και κάνετε δεξιά. Στα 200 μ δεξιά υπάρχει "STOP" και μικρή πινακίδα του αθλητικού πάρκου. Εκεί κάνετε αριστερά στην οδό Ρόδων και συνεχίζετε στην οδό Καραϊσκάκη, όπου στο τέρμα της βρίσκεται το αθλητικό πάρκο.

Από Αθήνα:

  • Με το λεωφορείο Α12 Φυλής (Χασιάς) & Β12 Άνω Λιοσίων από Μάρνης & Πατησίων.
  • Με το αυτοκίνητο: Βγαίνετε στη Λεωφόρο Λιοσίων περνάτε τις Τρείς Γέφυρες, τους Αγ. Αναργύρους και συνεχίζετε στη Λεωφόρο Φυλής. Στο ύψος του Καματερού περνάτε κάτω από τις γραμμές του τρένου και πάνω από την Αττική Οδό και μετά από 3,5 χλμ επί της Λεωφόρου Φυλής θα συναντήσετε δύο μεγάλες πινακίδες του αθλητικού πάρκου και κάνετε δεξιά. Στα 200 μ δεξιά υπάρχει "STOP" και μικρή πινακίδα του αθλητικού πάρκου. Εκεί κάνετε αριστερά στην οδό Ρόδων και συνεχίζετε στην οδό Καραϊσκάκη, όπου στο τέρμα της βρίσκεται το αθλητικό πάρκο.

Από Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας:
Τέρμα Αχαρνών Σκλαβενίτης - από γέφυρα πάνω από Εθνική οδό, - Οδός Αγ. Αναργύρων - Πλατεία Αγ. Αναργύρων - δεξιά Λεωφ. Φυλής, (συνέχεια όπως διαδρομή "2").

Από Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας μέσω Αχαρνών (Μενιδίου):
Νέα Κηφισιά Λαϊνόπουλος - Οδός Δεκελείας (προς Αχαρνές) στο Νο 87 δεξιά η οδός Αριστοτέλους - στο τέρμα της η Οδός Λιοσίων (προς Α. Λιόσια) συνέχεια η Οδός Αχαρνών - στο βουλκανιζατέρ δεξιά η Οδός Αιγαίου Πελάγους - Ι.Ν. Ευαγγελίστρια - αριστερά η Οδός Πηνειού - συνέχεια η οδός 25η Μαρτίου - στο τέρμα της Λεωφ. Φυλής δεξιά - στα 600 μ. δύο μεγάλες πινακίδες του αθλητικού πάρκου - δεξιά στα 200μ υπάρχει "STOP" και μικρή πινακίδα του αθλητικού πάρκου. - στρίβετε αριστερά στην οδό Ρόδων και συνεχίζετε στην οδό Καραϊσκάκη - στο τέρμα της βρίσκεται το αθλητικό πάρκο.

Από διυλιστήρια Ασπροπύργου περιφερειακή Αιγάλεω:
Περνάτε αριστερά από τα διόδια της Αττικής Οδού στο τέρμα της δεξιά το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων - Λεωφόρος Φυλής αριστερά στα 2000 προς Φυλή δύο μεγάλες πινακίδες του αθλητικού πάρκου - δεξιά στα 200μ υπάρχει "STOP" και μικρή πινακίδα του αθλητικού πάρκου. - στρίβετε αριστερά στην οδό Ρόδων και συνεχίζετε στην οδό Καραϊσκάκη - στο τέρμα της βρίσκεται το αθλητικό πάρκο.