Πάρτυ Παιδότοπου

Αθήνα Παιδικά Πάρτυ - Χώροι, Παιδότοποι & Αίθουσες για Παιδικό Paχ3rty Γενεθλίων - Πάρνηθα

Ποιος είπε ότι οι γονείς πλήττουν στα παιδικά πάρτυ;

Επί τέλους τέλος στο μαρτύριο των προσκεκλημένων γονέων που περίμεναν πότε θα περάσουν οι δυο ώρες σε κάποιο ισόγειο ή ημιώροφο κάποιου παιδότοπου στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο στα λεγόμενα παιδικά πάρτυ. 

Τώρα τα παιδικά πάρτυ ενδιαφέρουν και τους μεγάλους, αρκεί να γίνονται στον παιδότοπο “Το Βουνό” στο Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας. Στα πάρτυ στο “Βουνό” οι γονείς δεν πλήττουν πια. Αντίθετα, χαλαρώνουν, διασκεδάζουν ή αθλούνται, ανάλογα με την προτίμησή τους.  

Συνοδεύουν τα παιδιά τους από κάθε γωνιά της Αττικής και τους φέρνουν στο Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας και στον Παιδότοπο “Το Βουνό” σ’ ένα πραγματικά ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στη φύση.Εκεί μπορούν και οι γονείς να πιουν τον καφέ τους σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο με τραπέζια απολαμβάνοντας το πανέμορφο φυσικό τοπίο, ενώ οι πιο δραστήριοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε αθλήματα ή παιχνίδια με τα παιδιά τους ή με άλλους γονείς, διασκεδάζοντας πραγματικά και αξιοποιώντας ποιοτικά το χρόνο τους.

Η μεγαλύτερη αγγαρεία των γονέων που ήταν να ακολουθούν τα παιδιά τους στα λεγόμενα παιδικά πάρτυ τώρα έχει μετατραπεί στη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Προσοχή! Οι καπνιστές καπνίζουν σε δικό τους χώρο και όχι στο χώρο που παίζουν τα παιδιά.

Διοργάνωση Παιδικών Πάρτυ Τριών ΩρώνΤο Πάρτυ Παιδότοπου χωρίζεται σε δύο ενότητες:

  • Στην μία ενότητα τα παιδιά, υπό την επίβλεψη ψυχαγωγού, δραστηριοποιούνται ελέυθερα και οργανωμένα στο χώρο του εσωτερικού παιδότοπου με πατινοδρομίες, μουσικοκινητικά παιχνίδια, χορό με φωτορυθμικά. Στο χρονικό αυτό διάστημα τα παιδιά θα σβήσουν την τούρτα και θα φάνε το φαγητό τους.
  • Στη άλλη ενότητα τα παιδιά πάντα υπό την εποπτεία έμπειρου προσωπικού θα παίξουν στα «εξωγήινα» ποδηλατάκια, θα χοροπηδήσουν στο τραμπολίνο, θα κάνουν μανούβρες με τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, θα ανέβουν στο τρενάκι και στα αλογάκια (καρουσέλ) και θα ξεφαντώσουν στα κανονάκια.


Το πιο πάνω πρόγραμμα παιχνιδιού εώς και 15 παιδιά (ελάχιστο όριο) χρεώνεται όπως παρουσιάζεται στον αναλυτικό πίνακα στη συνέχεια:

Για κάθε επιπλέον παιδί η χρέωση του παιχνιδιού είνα € 8

Ημέρα Ώρες Πάρτυ / Παιδότοπου Αξία Πάρτυ

Από Δευτέρα έως Παρασκευή


Από 18:00 – 21:00


€ 120

Σάββατο Από 11:00 – 14:00
Από 14:00 – 17:00
Από 18:00 – 21:00
€ 150
€ 150
€ 180
Κυριακές & Αργίες Από 10:00 – 13:00
Από 14:00 – 17:00
Από 18:00 – 21:00
€ 210
€ 210
€ 180


Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται ακόμη:

Ο χυμός που θα πίνουν τα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτυ
Οι προσκλήσεις για τους καλεσμένους
Η μουσική
Ο στολισμός
Μπαλονοκατασκευές


ΜΕΝΟΥ 1:Τυροπιτάκι, λουκανικοπιτάκι, πιτσάκι, κροασανάκι ζαμπόν-τυρί, μπομπίτσα, πατάτες τηγανητές : € 7,50 σερβιρισμένο ανά παιδί

ΜΕΝΟΥ 2:Κοτομπουκιές, μπομπίτσα, πατάτες τηγανητές: € 5,50 σερβιρισμένο ανά παιδί

ΜΕΝΟΥ 3:   2 καλαμάκια χοιρινά λαιμός 80γρ., πιτούλες ψημένες, πατάτες τηγανητές: € 6,00 σερβιρισμένο ανά παιδί

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται ο δημοτικός φόρος και ο ΦΠΑΕπικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210 2486000/Κιν:6944734894