Άθληση

Στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου Πάρνηθας λειτουργούν δύο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου (6×6-7×7) που θα καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αθλητή.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς τα αποδυτήρια εντός γηπέδου, οι στεγασμένες εξέδρες και η περιμετρική ζώνη προστασίας πλάτους 2m καθιστούν τα γήπεδά μας το τέλειο μέρος για να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το “SOCCER STARS” είναι το τουρνουά ποδοσφαίρου ενηλίκων που έχει γίνει θεσμός. Η δημιουργία ομίλων (8 εώς 10 ομάδων) ίσης δυναμικότητας, η αυστηρή τήρηση εσωτερικού κανονισμού, η έκδοση προγράμματος αγώνων από την πρώτη αγωνιστική εώς και την ημέρα του τελικού και η συνεργασία με αξιόλογους διαιτητές φυσιοθεραπευτές, είναι τα συστατικά εκείνα που έχουν αναδείξει το “SOCCER STARS” ως το κορυφαίο τουρνουά ενηλίκων. Μην αργείς, φτιάξε την ομάδα σου και κάλεσε μας για να ζήσεις μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία και να κερδίσεις μοναδικά έπαθλα.

FAMILY CUP

Το Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας πρωτοτυπεί και διοργανώνει για πρώτη φορά τα Σαββατοκύριακα τουρνουά οικογενειών. Δεν χρειάζεται να είσαι “ΜΑΓΟΣ” της μπάλας ούτε να ξέρεις καντάρια μπάλα, πρέπει απλά να είσαι μέλος της οικογένειας.

Τώρα ο παππούς, ο μπαμπάς, ο θείος, ο γιος, ο εγγονός και ο ανηψιός όλοι στην ίδια ομάδα θα παλέψουν για να φθάσουν στον τελικό. Οι εκπλήξεις πολλές και αφορούν όλους τους συμμετέχοντες.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αν έχεις την παρέα σου και θέλεις για 90’ να τρέξεις να ξεδώσεις, να αθληθείς σε άκρως ασφαλή και άρτια εξοπλισμένα γήπεδα (6x6-7x7) δεν έχεις παρά να μας τηλεφωνήσεις και να κάνεις κράτηση για την ώρα και την ημέρα που επιθυμείς.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Στις εγκαταστάσεις μας προπονούνται τα τμήματα υποδομών του αθλητικού σωματείου “ΑΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ”

Τα παιδιά από 5 εώς 18 ετών μαθαίνουν βήμα-βήμα τα μυστικά της “στρογγυλής θεάς” και διδάσκονται έννοιες όπως

Υπό την εποπτεία πτυχιούχων γυμναστών-προπονητών και ακολουθώντας ολοκληρωμένα προπονητικά προγράμματα οι λιλιπούτιοι αθλητές θέτουν τις βάσεις για μία λαμπρή σταδιοδρομία στο χώρο του ποδοσφαίρου.