Δεξιώσεις

Στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου Πάρνηθας σε έκταση 20000m2, που περιβάλλεται στις τρεις πλευρές από πευκόφυτα βουνά και με θέα προς την Αθήνα είναι πλέον γεγονός η αίθουσα δεξιώσεων «Το Βουνό» των 400m2.

Η γυάλινη αίθουσα με τις ανοιγόμενες τζαμαρίες επιτρέπει στους καλεσμένους να απολαμβάνουν το απέραντο πράσινο του πευκοδάσους.

Όπου και να κοιτάξουν βλέπουν πράσινο.

Η τέλεια θέρμανση και ο άριστος εξαερισμός αιχμαλωτίζουν τους καλεσμένους, οι οποίοι δε σκέπτονται να αποχωρήσουν εύκολα.

Τις καλοκαιρινές ημέρες και βραδιές η δεξίωση οργανώνεται στον εξωτερικό χώρο (800 άτομα)

Στην αίθουσα δεξιώσεων «Το Βουνό» υπάρχει παιδότοπος με φουσκωτά για τα μικρά παιδιά των καλεσμένων όπου παίζουν υπό την επίβλεψη βρεφονηπιοκόμου. Τα μεγαλύτερα παιδιά βρίσκουν ενδιαφέροντα στα γήπεδα, στο τραμπολίνο, στα συγκρουόμενα αυτοκίνητα και σε άλλα παιχνίδια.

Η μεγάλη ηλεκτρογεννήτρια είναι έτοιμη να δώσει συνέχεια στη δεξίωση αν υπάρξει πρόβλημα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σε καμιά περίπτωση δε θα χαλάσει η δεξίωση όπως συμβαίνει αλλού με τη διακοπή του ηλεκτρικού.

Η συνεργασία, με επιλεγμένα catering  και γραφεία οργάνωσης δεξιώσεων , με γνωστούς DJ και με αναγνωρισμένα συγκροτήματα μουσικών έχει ως αποτέλεσμα να αφήνει στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η αίθουσα δεξιώσεων «Το Βουνό», διατίθεται για γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις, εταιρικές γιορτές, συνέδρια.

Επισκεφθείτε το Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας να γνωρίσετε τις αίθουσες δεξιώσεων και να ακούσετε τιμές. Θα εκπλαγείτε