Πρόσβαση

Διαδρομές για το Αθλητικό Πάρκο Πάρνηθας

α)  Από Αττική Οδό στην έξοδο Νο 6 Λεωφόρος Φυλής δεξιά, συνέχεια όπως η διαδρομή 2.

β) Από την έξοδο Νο 5 προς Άνω Λιόσια , περιφερειακή Αιγάλεω και συνέχεια όπως η διαδρομή 5.

α) Με λε­ω­φο­ρεί­ο Β12 Άνω Λιοσίων από Μάρνης & Πατησίων με τέρμα το αμαξοστάσιο ΟΑΣΑ-ΕΘΕΛ 2000m από το πάρκο

β) από Λεωφ. Λιοσίων – Τρείς γέφυρες (συνέχεια) – Αγ. Ανάργυροι, Λεωφ. Φυλής – Καματερό  περνάμε κάτω από τις γραμμές του τρένου και πάνω από την Αττική Οδό και μετά 300 μέτρα πρώτη πλατεία (συντριβάνι), στα 3000 μέτρα δεύτερη πλατεία, δεξιά και στον πρώτο δρόμο αριστερά η οδός  Ρόδων – στο τέρμα της το αθλητικό πάρκο (1800 m).

Μέσω της οδού Αχαρνών, στο τέρμα της Αχαρνών ο Σκλαβενίτης, πριν το Σκλαβενίτη αριστερά – από γέφυρα Εθνικής οδού, οδός Αγ. Αναργύρων – πλατεία Αγ. Αναργύρων, δεξιά Λεωφόρος Φυλής (συνέχεια όπως διαδρομή 2).

Έξοδος προς Ολυμπιακό Χωριό, μέσω Αχαρνών (Μενιδίου):

Οδός Δεκελείας (προς Αχαρνές) στο Νο 87 δεξιά η οδός Αριστοτέλους – στο τέρμα της η Οδός Λιοσίων δεξιά (προς Ανω Λιόσια)

Συνέχεια η Οδός Αχαρνών – στα 1000 μέτρα μεγάλη παιδική χαρά και Βουλκανιζατέρ δεξιά η Οδός Αιγαίου Πελάγους – Ι.Ν Ευαγγελίστρια – αριστερά η Οδός Πηνειού

Συνέχεια η οδός 25η Μαρτίου – στο τέρμα της η Λεωφ. Φυλής – δεξιά – στα 300 μέτρα πλατεία – δεξιά και στον πρώτο δρόμο αριστερά η οδός Ρόδων – στο τέρμα της το Αθλητικό Πάρκο (1800 m).

Περιφερειακή Αιγάλεω – περνάμε αριστερά από τα διόδια της Αττικής Οδού, στα δύο χλμ κυκλικός κόμβος (πλατεία) στη Λεωφ. Φυλής μετά την πλατεία στον πρώτο δρόμο αριστερά η οδός Ρόδων – στο τέρμα της το αθλητικό πάρκο (1800 m).

Άνω Λιόσια και στάση Προαστιακού (Άνω Λιόσια) με τέρμα στην οδό Ρόδων 1000 μέτρα από το Αθλητικό Πάρκο και από Αχαρνές (Μενίδι) με λεωφορείο 712 με τέρμα την πλατεία Ελευθερίας στα Άνω λιόσια.

Παρακαλούμε ακολουθείτε τους δρόμους με κίτρινο χρώμα.

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη